Zwycięzcy konkursu na koncepcję rzeźby wieńczącej Grobowiec Dziecka Utraconego

W imieniu organizatorów konkursu na koncepcję rzeźby wieńczącej Grobowiec Dziecka Utraconego dziękujemy za zaangażowanie i wzięcie udziału w tym bardzo ważnym dla nas wydarzeniu. Nadesłane prace wywarły ogromne wrażenie na członkach komisji konkursowej i wybór zwycięskich prac był wielkim wyzwaniem.
W konkursie wzięło udział 31 prac nadesłanych przez 24 autorów z całej Polski oraz spoza granic naszego kraju.

Po długich naradach jednogłośnie wybranym zwycięzcom konkursu został Pan Miłosz Janczewski z Koszalina. Drugie miejsce przypadło Pani Marcie Dziuba z Wrocławia, natomiast trzecie, dwóm autorom pracy Pani Monice Niklas oraz ks. Arturowi Rasmusowi ze Szczecina.

Zwycięzcom w imieniu całego Zarządu Fundacji oraz osób zaangażowanych w przeprowadzenie konkursu serdecznie gratulujemy!

Więcej informacji o zwycięskich pracach i wynikach konkursu już wkrótce na naszej stronie internetowej.