Kolejny etap remontu już za nami!

Kolejny etap remontu już za nami! Dziękujemy wszystkim naszym darczyńcom za wsparcie finansowe oraz pomoc w pracach remontowych. Pierwsze efekty działań już są widoczne i to gołym okiem, a Poradnia Donum Vitae staje się gotowa na przyjmowanie swoich gości.

Wszechobecny pył, kurz i farba… czyli remont trwa w najlepsze. Ale z każdym dniem jesteśmy coraz bliżej końca. W pierwszym, mniejszym pomieszczeniu powoli kończymy działania. To właśnie tutaj będą odbywać się indywidualne spotkania z Instruktorką Modelu Crieghton,  doradcami życia rodzinnego, nauczycielami naturalnego planowania rodziny oraz rozmowy z rodzicami po stracie dziecka. Już teraz jest pięknie, ale chcemy, by było przytulnie i każdy, kto pojawi się w naszej Poradni, wiedział że może, ale przede wszystkim chciał wrócić – chociażby zatrzymać się na dobrą herbatę i chwilę porozmawiać.

Prosimy o wsparcie poprzez przekazanie darowizny na konto naszej Fundacji.

Fundacja Donum Vitae
pl. Matki Teresy z Kalkuty 5
86 2030 0045 1110 0000 0230 9970
Tytułem: DAROWIZNA PORADNIA
Będziemy wdzięczni za każdą, nawet najmniejsza wpłatę. Dzięki niej będziemy małymi kroczkami zbliżać się do realizowania tego, na czym najbardziej nam zależy – wspierania rodziców po stracie, promocji naturalnych metod leczenia niepłodności w tym naprotechnologii oraz pomocy rodzinom i małżeństwom.

Tak było na początku:

A tak wyglądają ostatnie prace – ściany pomalowane, drzwi zamontowane, nowa podłoga jest, kończymy jedynie montowanie listew przypodłogowych i… gotowe 🙂