Kolejna edycja kursu dla narzeczonych już w styczniu!

Zbliża się data wymarzonego ślubu, czas płynie, przygotowania trwają, a Wy jeszcze nie odbyliście nauk przedślubnych? Być może okazało się, że w Waszej parafii nie ma już wolnych miejsc, lub kurs przedmałżeński nie jest prowadzony w odpowiednim dla Was terminie? A być może szukacie czegoś więcej niż tylko „odhaczenia” nauk przedślubnych, chcecie jak najlepiej skorzystać z czasu, który dzieli Was od sakramentalnego „Tak”?

Jeśli na chociaż jedno z tych pytań odpowiecie twierdząco, to doskonale trafiliście – nasz Kurs dla narzeczonych jest propozycją dla Was!

Chcesz rozpocząć przygodę przygotowania do sakramentu małżeństwa w naszej Poradni? Nic prostszego! Nie czekaj, zapoznaj się ze szczegółami i już dziś wypełnij formularz zgłoszeniowy. Liczba miejsc jest ograniczona.

Jeśli w ciągu 3 dni nie otrzymasz od nas żadnej odpowiedzi – nie zniechęcaj się. Być może wystąpiły jakieś problemy techniczne. Napisz wtedy na nasz adres mailowy: rejestracja@poradniadonumvitae.pl.

Najbliższa edycja kursu rozpoczyna się 10 stycznie i trwać będzie do 14 marca 2019 r.

Ponieważ liczba miejsc na kursie jest ograniczona, obowiązuje kolejność zgłoszeń i zakończenia procesu rejestracji.